Tvättmedel, sköljmedel och vinylhandskar

I vårt sortiment finns Neutral tvättmedel för vit-, och kulörtvätt samt Neutral sköljmedel som rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Vi har även vinylhandskar, både pudrade och puderfria. Information och pris om produkterna finns här nedan.


TVÄTTMEDEL OCH SKÖLJMEDEL

Power Wash

Är ett Svensktillverkat, nytt och modernt maskintvättmedel. Lågskummande och koncentrerat med Liposystem avsett för vittvätt. Tvättmedlet innehåller fyra olika sorters enzymer som tar hand om de flesta fläckar t ex blod, choklad ,ägg olja. Förtvätt är ej nödvändig.

Ett billigt fosfatfritt högeffektivt koncentrat, 4 kg tvättmedel räcker upp till 310 tvättar i en normalstor 3-4 kg maskin. Innerhåller ej zeoliter, ett mjukgörande ämne som orsakar avlagringar i tvättmaskinens slangar och pumphus och innerhåller ej något utfyllnads material (pimpsten, vulkanaska eller säll-stoff) vilket är vanligt hos andra tvättmedel. Det innerhåller ej heller något blekmedel och är endast svagt parfymerat. Detta gör att Nature Power Wash är utmärkt för personer med allergiska problem.

Dosering: 0,15 - 0,2 dl till en 3-4 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad och 0,2 - 0,3 till en 5-8 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad.

Pris: 330:- ex. moms

Power Wash Tripple-X Colour

Är ett Svensktillverkat, nytt och modernt maskintvättmedel. Lågskummande och koncentrerat med Liposystem avsett för kulör och fintvätt. Tvättmedlet innehåller fyra olika sorters enzymer som tar hand om de flesta fläckar t ex blod, choklad ,ägg olja. Förtvätt är ej nödvändig.

Ett billigt fosfatfritt högeffektivt koncentrat, 4 kg tvättmedel räcker upp till 310 tvättar i en normalstor 3-4 kg maskin. Innerhåller ej zeoliter, ett mjukgörande ämne som orsakar avlagringar i tvättmaskinens slangar och pumphus och innerhåller ej något utfyllnads material (pimpsten, vulkanaska eller säll-stoff) vilket är vanligt hos andra tvättmedel. Det innerhåller ej heller något blekmedel och är endast svagt parfymerat. Detta gör att Nature Power Wash Tripple-X Colour är utmärkt för personer med allergiska problem.

Dosering: 0,15 - 0,2 dl till en 3-4 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad och 0,2 - 0,3 till en 5-8 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad.

Pris: 330:- ex. moms 

Neutral Sköljmjuk, 1 liter
Oparfymerat sköljmedel som ger mjuk och skön tvätt. Motverkar statisk elektricitet och gör tvätten lättare att stryka. Rekommenderad dosering till 4-5 kg maskin vid mjukt vatten är 60 ml.

Rekommenderas av Astma & Allergiförbundet

Pris:
36:- ex. moms

-------------------
-------------------------------------------------
VINYLHANDSKAR
  
Vinylhandskar - pudrade

Dessa vinylhandskar är pudrade på insidan.
Färg: vit

Storlek         Antal               Pris
S, M, L          100 st/förp.      75:-/förp. ex. moms

Vinylhandskar - puderfria
Färg: vit
 
Storlek         Antal               Pris
S, M, L          100 st/förp.      75:-/förp. ex. moms


 

  

Tillbaka